Безплатна доставка за поръчки над 79лв
Меню
Кошница

За нас

Онлайн магазин за детски дрехи и обувки ADEO.BG! Тук можете да намерите всичко необходимо на вашето дете. Знаем колко е важно децата да се обграждат с любов и грижа, топли думи и красиви неща. Затова на сайта сме събрали най-доброто, което е в детската модна индустрия.

Онлайн магазин за детски дрехи в България, където можете да намерите модерни неща за дете, е ADEO.BG. Изберете всичко, от което се нуждаете, в зависимост от възрастта, сезона и нуждите на вашето дете.

За най-малките - меки боти, комплекти, гащеризони, рокли.

За по-големите малчугани , които вече са започнали да опознават света, предлагаме издръжливи и удобни дънки, тениски, рокли – голямо разнообразие от модели, подходящи за всеки повод.

За първокласници и деца от средна и старша училищна възраст сме събрали стилни, съчетаващи панталони, жилетки, джъмпери, костюми, рокли и поли, анцузи - всичко необходимо за пълноценно и активно детство!

Можете да направите пълноценен гардероб за вашето дете, да поръчате и закупите евтини детски дрехи в онлайн магазин с доставка в цяла България. Ние сме се погрижили за вашия комфорт и предлагаме следните видове:

- Куриерска доставка до вратата или офис;
- Плащане чрез наложен платеж и банков превод,
- Поръчка по-телефон и перфектно обслужване,

Винаги имаме добър избор и достъпни цени. Ние знаем от какво имате нужда вие и вашето бебе!