Безплатна доставка за поръчки над 79лв
Меню
Кошница

Доставка и плащане

Доставката на поръчаните стоки в нашия онлайн магазин се извършва с куриерска фирма Спиди до всяка точка на Република България.

  • Доставката е безплатна до офис на Спиди при поръчки над 99 лева. При липсващ такъв в населено място доставката се поема от Адео- Иванел ЕООД.
  • Поръчи под 99 лева с доставка до офис на Спиди са с цена на доставка 4.50 лева.
  • Поръчки до личен адрес са с цена на доставка 5.50.

Всяка поръчка се изпраща след потвърждение по телефона , оставен от клиента. Поръчки, непотвърдени по телефона НЕ се изпращат.

Всеки продукт се изпраща с опция "Преглед". Клиентът трябва да провери продукта преди заплащане. Ако установи дефект, получен при транспортирането, има право на рекламация пред служителя на Спиди.

Поръчки, направени до 16:00 се изпращат в същия работен ден. Поръчки направени след 16:00, през уикенда или официални празници се изпращат на втория работен ден след това.

Срок на доставка

- поръчките, изпратени до офис на куриерска фирма Спиди пристигат на следващия работен ден след изпращането им.

- поръчките, изпратени до личен адрес на клиента пристигат на следващия работен ден или в деня на разнос, определен от Спиди за посоченото населено място/ адрес.

Плащане

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши при приемане на поръчката от куриера. Получената разписка за пощенски паричен превод от куриера/ служителя замества касова бележка.

Заплащането става чрез:

  • Наложен платеж- плащане в брой на куриера при доставката.
  • Кредитна/ Дебитна карта- защитен виртуален ПОС терминал.